Внучката на Елцин се оказа... австрийка, жени се за футболист

Родителите на Мария също са граждани на Австрия
14 яну 2020 20:21, Елка Василева
25
Внучката на Елцин се оказа... австрийка, жени се за футболист
Фьодор Смолов /горе ляво/ Мария Юмашева /горе дясно/. Снимка: Twitter

29-годишният нападател на „Локомотив“ и националния футболен отбор на Русия Фьодор Смолов се кани да сключи брак със 17-годишната Мария Юмашева, която е внучка на президента на Русия Борис Елцин /1991-1999 г./

Връзката им продължава вече година, пише руското издание „7 дней“, но спортистът търпеливо е чакал момичето да порасне. Сега той публично обяви чувствата си, след като вече е направил предложение на Мария. Двамата публикуваха общи снимки по време на неотдавнашната им почивка на Карибите.

Влюбените планират да се оженят, щом Мария стане пълнолетна. Планирано е това да стане на остров Сейнт Бартс.

Разликата във възрастта между бъдещите съпрузи не смущава нито Смолов, нито роднините на Юмашева. Нападателят е в добри отношения със семейството на момичето.

По-рано Смолов имаше връзка с руската тв водеща Виктория Лопирева, но те така и не сключиха брак и се разделиха през 2015 г.

За Мария Юмашева не е известно много, пише Newsru.com. Момичето е завършило елитно училище със задълбочено изучаване на чужди езици и според някои информации е гражданка на Австрия. Както и родителите й.

Майката на Мария – Татяна Юмашева /бивша Дяченко/ е дъщеря на Борис Елцин. Тя беше съветник на президента на Русия и съветник на администрацията на президента на Русия. Баща на Мария е Валентин Юмашев. По времето на СССР той беше журналист, след което започна политическа кариера. Беше съветник на президента на Русия, ръководител на администрацията на президента на Русия. Беше и член на Съвета за сигурност на Русия.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gang gang #ooooweeee

Публикация, споделена от Fedor Smolov (@smolovfedor_10) на

 


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А внучката на Путин е израелка нали? Знаех си аз!
14
1
 
7
 
! Отговори
Що така?! преди 4 години
Аз пък си мислех че живеят в Пиздец на Амур и са граждани на С. КореяРазочарован съм!
13
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До руски му работиИнституциите им ,че даже и конституцията им на руснаците,са контролирани от американо-англичани.Руските депутати дори нямат право да откажат да гласуват някой закон,който им наложат,нямат никакви права,дори социални,изпитвам съжаление към тях,така че ако Русия не ти харесва,означава,че атлантическия модел не ти харесва.
12
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бо-клу-ци!Да гори в ада и *** Елцин,ако знам къде е гроба му,ще излея един камион фекалии върху него!
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И чии граждани да са...на колхозната кална клоака ли? Да не са луди!!! Те и щерките на жужана са американки, тези на тиквуня също...дим да ги няма от рая който бащенцата управляват, а?
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уж много хубаво в тая росиа, пък дори богаташите им бягат от там като от прокажени?!Само нашите гнусофили драпат да ни наврат обратно в калното евразийско тресавище.
9
3
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Татяна Дятченко още през 1992-ра година си купи голяма вила с парцел в Гармиш Партенкирхен, Бавария. Намира се близо до болницата в Гармиш и шанцата за ски скок. Платила е 6-7 милиона марки за нея. В момента това имение струва десетина милиона евро. Фьодор Смолов знае какво прави, женейки се за Мария Юмашева, дъшеря на Татяна от втория брак с Юмашев. И на Горби, и на Елцин им напълниха гушата здраво навремето. А дъщерята Татяна е корумпирана като татко си и посяга на чашката...
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До смешнициИ при царете е било така и при комунистите и сега. Ничто нет нового на земле под солнце.
7
6
 
8
 
! Отговори
Смешници преди 4 години
До АнонименРуския свят е за крепостните с развалените или липсващи зъби.За изцъклените от алкохол очи,за дръпнатите от татарския ген очички,за мизерстващите пенсионери ,за десетките милиони населяващи комуналки,за фекалните сталактити,за милионите мюсулмани населяващи Москва и Россия ,за милионите без канализация и водопровод,за якутите ,които газят диаманти ,но пасат елени.За богатите руснаци,за кликата на Путин е Западния свят.Там са децата и парите им.Спете спокойно деца.Война няма да има .
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откъде е взела парите е ясно- от крепостните в Русия. Ама тия комунисти все встрийските банки обичаха.
5
3
 
2
 
! Отговори
Палим палим преди 4 години
И после палим към слънчака... Много много истории нА чакат... Тя ми вика ти си баси руснака
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болшинството се срамува от руското гражданство.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големи патриоти са тия руснаци. Дъщерята на Сталин, синът на Хрушчов, дъщерята на Елцин, дъщерята на Путин, дъщерята на Лавров и т.н. изключително дълъг списък. Иначе няма нищо по-хубаво от "руския свят" само да си по-далеч от него.
2
3
 
5
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 4 години
ЛЕНИН Е ШВЕЙЦАРЕЦ
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много трогателно!